Волен Сидеров поиска оставката на Красимир Каракачанов. Аз бях за оставката

...
Волен Сидеров поиска оставката на Красимир Каракачанов. Аз бях за оставката
Коментари Харесай

Извънредно: Волен Сидеров с много изненадващо искане!

Волен Сидеров изиска оставката на Красимир Каракачанов.  " Аз бях за оставката на Симеонов още преди месец, тъй като изявлението му бе неприемливо. Аз давам и в този момент дискретното предложение Каракачанов също да подаде оставка. И да стартираме на чисто. Да създадем нещо патриотично на чисто. Защото и двамата не устояха теста. За да решим дали можем да бъдем някакъв родолюбив блок, който да стартира на чисто ", разгласи водачът на " Атака " и съпредседател на " Обединени патриоти " Сидеров.

" Какво значи на чисто - да сложим цели и да забележим дали можем да ги реализираме. Защото да се въртиш във властта единствено поради гъдела, това е перверзия. Българският народ изтърпя задоволително и по тази причина им предлагам да се съберем и да обсъдим сходен въпрос ", сподели Сидеров пред " Канап 3 " и посочи, че не е дискутирал тази концепция нито с съдружните си сътрудници, нито с ГЕРБ.

" Това не е ултиматум. Това е приятелско предложение, което да го върне към разсъдъка. Защото считам, че те и двамата изгубиха връзката с действителността. Правих към този момент няколко предизвестия - тъй като се занимаваме с лифтове, нощни заведения, а не със стандарта на живот. Ако ме послушат - добре, в случай че ли не - зле за тях ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР